Vietä lomasi aidon hirsimökin rauhassa

Mökki sijaitsee Säkylän Vahoniemessä, Pyhäjärven rantaan matkaa noin 400 m. Ranta on matala, hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen. Mökin ympäristössä sekä hyvät patikointi- ja pyöräilymaastot että sienestys- ja marjastusmaastot. Lähistöllä sijaitseva Säkylänharjun retkeilyalue harjureitti tarjoaa kesäisin upeat mahdollisuudet patikointiin ja talvella loistavat hiihtomahdollisuudet; hyvin hoidettuja latuja on yhteensä 28 km, joista 14 km on valaistua. Talviaikaan mökki on loistava tukikohta myös pilkkijöille, myös potkukelkkoja saatavana.

Mökissä on iso tupa jossa takka, keittokomero, kylpyhuone, sekä parvi jossa vuoteet seitsemälle. Saunassa mahtavat löylyt antava IKI-kiuas (Lämmitysaika 1,5h).

Varustus:

Sähkö, lämmin vesi suihkuineen, ilmalämpöpumppu, vesi-wc, keittiö astioineen, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, hella, syöttötuoli, taulutelevisio, DVD-soitin, ministereot (CD-soitin, iPod -telakka), langaton internet (Wi-Fi), Savustusuuni. Yksi lasten polkupyörä ja kaksi aikuisten polkupyörää käytettävissä. Talvella potkukelkkoja saatavana. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan (saatavana erillistä korvausta vastaan).

Sijainti kartalla (Google Maps)

Navigaattoriin: Niinikannontie 8 tai Vahoniementie 100

Hinnat:

kesäkausi (kesäkuu - elokuu)

vuorokausi 120 € (arkipäivinä ,su-to)

Arkiviikko (su-to) 500

viikonloppu (pe-su) 380 €

viikko 750 €

(juhannus to-su 700 €)

--------------

Muina aikoina

vuorokausi 80 (arkipäivinä ,su-to), 150 € (pe/la)

viikonloppu 250 €

viikko 500 €

(joulu 300 €, uusivuosi 250 €)

Liinavaatteet tarvittaessa (lakanat ja pyyhe)

8€ /henk. (valmiiksi pedattuna 12 € /henk.)

Loppusiivous 50 € (tilattavissa erikseen mikäli et tee siivousta itse.)

Mikäli mökin luovutuksen jälkeen joudutaan mökin siivottoman kunnon vuoksi tekemään siivous, veloitetaan siitä jälkikäteen 50 euron siivousmaksu.

Mökin vuokraajalta edellytämme vähintään 20 vuoden ikää.

Tämän hetkisen varaustilanteen näet täältä.

Lisää kuvia hirsimökistä: klikkaa tästä